Upravljanje sprememb


1. Če ste z opravljenimi spremembami zadovoljni in želite, da bodo vidne obiskovalcem strani, spremembe uveljavite s klikom na UPRAVLJANJE SPREMEMB desno zgoraj.Prikaz na sliki pomeni, da je na celotnem spletnem mestu je 1 stran (1 menijska postavka), na kateri je bila vsebina spremenjena in je še neobjavljena.

Če pri upravljanju sprememb izberete PRESKOČI, spremembe neprijavljenim obiskovalcem ne bodo vidne, ostale pa bodo shranjene, tako da boste lahko ob naslednji prijavi v uporabniške strani nadaljevali od tam, kjer ste končali.

Če ste zadovoljni s spremembami in želite potrditi spremembe, tako da bodo spremembe vidne tudi neprijavljenim obiskovalcem, izberite UVELJAVI in nato Izvedi spremembe.

Če s spremembami niste zadovoljni in želite stran v stanju, kot je bila pred opravljenimi spremembami (stanje po zadnji uveljavitvi sprememb), spremembe preko UPRAVLJANJA SPREMEMB zavrzite.
Opozorilo:

Spremembe se uveljavlja ali zavrača le pri gradniku za glavno vsebino in pri gradnikih tipa "Vsebinski gradnik". V tovrstnih gradnikih se najpogosteje spreminja vsebine in se jih pogosto ureja dlje časa. Spremembe, ki jih opravimo v ostalih tipih gradnikov, so obiskovalcem vidne takoj, ko se te spremembe naredi in potrdi.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri