Dobrodošli na straneh za pomoč pri uporabi Webtasy CMS


Nahajate se na spletni strani za pomoč uporabnikom pri uporabi sistema CMS. Stran vas vodi po korakih skozi celoten postopek vnosa vsebin v vašo spetno stran. Prvi koraki:
V vsakem sklopu se nahaja kratek opis posameznih podstrani. Na spletni strani se nahajajo tudi pogosta vprašanja, ki predstavljajo najbolj iskana področja pri vnosu vsebin v vašo spletno stran.
Video pomoč: 

O uporabniških straneh >>


Na enem mestu se nahajajo vsi napotki, delovanje, nasveti in navodila za delo v uporabniških straneh (CMS).


Video pomoč:
 

Urejanje vsebine >>


Na spletni strani se ponavadi nahaja več vrst vsebin, le-te pa se lahko nahajajo v različnih gradnikih spletnega mesta. Upravljanje z vsebinami je preprosto in podobno delu z urejevalniki teksta.


Video pomoč:
 

Urejanje menijev >>


Urejanje menijev vam omogoča dodajanje, brisanje in kloniranje menijskih postavk v glavni, orodni in hitri meni. Vrstni red le teh lahko spreminjate po želji.


Video pomoč:
 

Aplikacije >>


Aplikacije so različne programske rešitve, ki nadgrajujejo uporabnost vaše spletne strani. Primer: fotogalerija, spletni obrazec, novice,...


Video pomoč:
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri