KORAK 2: Postavitev in dimenzije posameznih elementov


Na tem koraku je opisan vsak posamezen element, kakšne so možne postavitve ter omejitve, ki jih je potrebno upoštevati.Stran in vsebinski stolpci >>

  • Širina strani: 960 px
  • Širina vsebine stolpcev: L: 180 px, S: 500 px, D: 180 px
  • Višina glave: prilagodljiva in je odvisna od postavljenih elementov v njej
  • Noga: določiti se da le ozadje ter barvo tekstov pomožnega menija
 

Logotip >>


Od logotipa je odvisno iz katerega razreda bo izbrana struktura. In tako ima logotip fiksno maksimalno velikost. Nikakor ne sme preseči maksimalne širine in višine tistega razreda. 

Grafični element >>


Grafični element se po dimenzijah razlikuje od strukture do strukture (dimenzije posamezne strukture so napisane že na strani, kjer so izbire posamezne strukture). 

Kontaktni podatki (tekstovni element nad graf. elementom) >>


Nad vsakim grafičnim elementom (na strukturah, kjer niso že sami kontaktni podatki v glavi) je desno postavljen tekstovni element, ki se lahko uporabi npr. za kontaktne podatke ali kakršenkoli drugo vsebino - pri čemer je potrebno upoštevati, da je potrebno primerno oblikovati grafični element, ki je pod njim.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri