KORAK 5: Izbira družine predlog gradnikov v stolpcih


Oblike predlog je mogoče izbirati za gradnike v levem in desnem stolpcu. Pri čemer je potrebno upoštevati, da je širina gradnika, skupaj z obrobami in odmiki 200 px ter širina vsebine v njem 180 px - podrobneje o tem, je mogoče najti tukaj.

Privzeto je vedno in povsod vključena predloga gradnikov, ki je brez obrobe in ozadja, ne glede na izbrano družino:

Družine predlog gradnikov:


Na izbiro sta 2 obliki družin predlog gradnikov: okrogla in kvadratna - sestavo predlog gradnikov posamezne družine je mogoče videti spodaj. Dodaten opis je pod zaslonskimi slikami.

Okrogla


Kvadratna
Dodaten opis:

Vsaka izbrana družina je sestavljena iz teh predlog gradnikov (razlikujejo se samo v obliki glede na izbrano družino):
  • brez (none) - na vrhu omenjena predloga gradnikov brez obrobe in ozadja, ki je privzeto na voljo povsod, ne glede na izbrano družino
  • obroba (border) - predloga gradnikov samo z obrobo (brez ozadja) - oblika je odvisna od izbrane družine (1. predloga na zaslonski sliki družine)
  • podlaga (background) - predloga gradnikov samo z ozadjem - oblika je odvisna od izbrane družine (2. predloga na zaslonski sliki družine)
  • obroba in podlaga (border & background) - predloga gradnikov z obrobo in ozadjem - oblika je odvisna od izbrane družine (3. predloga na zaslonski sliki družine)

Barve in predloge gradnikov:

  • Za lažjo predstavo ter z barvami je mogoče nekaj primerov okrogle družine predlog za gradnike videti tukaj.


MOŽNOSTI:

  • izbira ene izmed družin predlog gradnikov
 

OMEJITVE:

  • 2 družini predlog gradnikov
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri