Privzete nastavitve optimizacije


1. V meniju uporabniške vrstice izberite OPTIMIZACIJA > PRIVZETE NASTAVITVE
2. Tukaj lahko nastavite privzete meta oznake vašega spletnega mesta (meta tags). Vse podstrani (menijske postavke) bodo prevzele te nastavitve, v kolikor jim ne boste določili drugače na strani "Optimizacija po menijskih postavkah".3. Naslov strani je obiskovalcem viden na vrhu okna spletnega brskalnika in je lahko dolg največ 64 znakov (vključno s presledki).

Z vpisom naslova v vnosno polje PRIVZETA OBLIKA NASLOVA lahko nastavite enoten naslov za vse menijske postavke. Z dodajanjem spremenljivk v vnosno polje PRIVZETA OBLIKA NASLOVA lahko tudi nastavite, da je naslov sestavljen iz enotnega dela (naziv strani) ter imena menijske postavke.

Opozorilo:
naša aplikacija šumnike ne prikazuje med URLji
presledke bodo prikazani kot "-".

4. Opis strani služi le spletnim iskalnikom in na sami spletni strani obiskovalcem ni viden. Opis strani naj vsebuje do 200 znakov. Prvih 50 znakov je najpomembnejših, pazite da se ponavlja vsaj glavna kjučna beseda.

5. Ključne besede služijo le spletnim iskalnikom in na sami spletni strani obiskovalcem niso vidne. Uporabite od 5 do največ 10 ključnih besed / besednih zvez, ločite jih z vejico. Pri izbiri ključnih besed se osredotočite na to, kaj vaši potencialni obiskovalci vpisujejo v spletne iskalnike, ko iščejo proizvode / storitve, ki jih vi nudite.

Opozorilo: več ključnih besed / besednih zvez kot boste vpisali, manjšo težo bodo te ključne besede imele pri spletnih iskalnikih. Če se ključne besede ne bodo nahajale tudi v samih besedilih, ki so obiskovalcem vidna na spletni strani, vaša stran na te ključne besede ne bo najdena.

Preverjanje gostote ključnih besed: optimalna gostota ključne besede je od 3% do 7%. Gostota nad 10% je lahko kaznovana s slabšo uvrstitvijo v iskalnikih.

Naslednji koraki:

Optimizacija po menijskih postavkah
Optimizacija za Google
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri