Optimizacija po menijskih postavkah


Posameznim menijskim postavkam lahko določite tudi nastavitve, ki so drugačne od privzetih.

1. V meniju uporabniške vrstice izberite OPTIMIZACIJA > OPTIMIZACIJA PO MENIJSKIH POSTAVKAH.
2. V padajočem seznamu izberite meni, v katerem se nahaja menijska postavka, za katero želite urediti drugačne nastavitve za iskalnike.

3. Na seznamu menijskih postavk kliknite na tisto, ki ji želite urediti nastavitve za iskalnike. Prikažejo se vnosna polja za vnos nastavitev za to menijsko postavko. Če so vnosna polja »Prirejen naslov«, »Prirejen opis« in »Prirejene ključne besede« prazna, bo menijska postavka uporabljala privzete nastavitve optimizacije.

Opozorilo: v vnosnem polju Povezava lahko spreminjate povezavo do menijske postavke (URL). Povezava lahko vsebuje le znake angleške abecede, številke, pomišljaje in podčrtaje. Povezave morajo biti unikatne, torej dve menijski postavki ne smeta imeti iste povezave, sicer lahko pride do tega, da ene od njiju ne bo možno odpreti.
4. Na koncu vse skupaj potrdite z gumbom .

Naslednji koraki:

Optimizacija za google.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zapri